Інсталяція для підлогового унітазу Grohe (38661000)

4 643,59 грн

Інсталяція для підлогового унітазу Grohe (38661000)

Регулювання обсягу змиву від 6 до 9 л.

Пневматичний клапан, що змиває з трьома режимами зливу: 2-х об’ємний, старт / стоп, або безперервний.

Підключення води: праворуч, ліворуч, ззаду або зверху.

Арматурна група I з ізоляцією від конденсаційної вологи.

Підключення води DN 15. Під час складання не потрібно додаткового інструменту для монтажу інспекційного короба, для вертикального або горизонтального монтажу кріпильними накладками. 

Немає в наявності

Артикул: 38661000 Категорія:

Опис

Інсталяція для підлогового унітазу Grohe (38661000)

Регулювання обсягу змиву від 6 до 9 л.

Пневматичний клапан, що змиває з трьома режимами зливу: 2-х об’ємний, старт / стоп, або безперервний Підключення води: праворуч, ліворуч, ззаду або зверху Арматурна група I з ізоляцією від конденсаційної вологи Підключення води DN 15 Під час складання не потрібно додаткового інструменту для монтажу інспекційного короба, для вертикального або горизонтального монтажу кріпильними накладками.

Без накладної панелі управління. GROHE EcoJoy Технологія досконалого потоку при зменшеній витраті води.

Для монтажу маленьких змивних панелей необхідно замовити ревізійний короб 40 911 000 (купується окремо) Регулювання обсягу змиву від 6 до 9 л Пневматичний клапан, що змиває з трьома режимами зливу: 2-х об’ємний, старт / стоп, або безперервний.

Підключення води: праворуч, ліворуч, ззаду або зверху Арматурна група I з ізоляцією від конденсаційної вологи. Підключення води DN 15. Під час складання не потрібно додаткового інструменту для монтажу інспекційного короба, для вертикального або горизонтального монтажу кріпильними накладками.

Додаткова інформація

Бренд