Сифон для мийки Viega (101800)

464,88 грн

Сифон VIEGA 101800 застосовується для підключення кухонних мийок, умивальників. Сифон має штуцер для підключення зливу пральної або посудомийної машини.

Немає в наявності

Артикул: 101800 Категорія:

Опис

  • 101800 Сифон пластиковий для мийки 1 1/2″х40 з/патр., 45 грд. VIEGA
    101800 Сифон VIEGA застосовується для підключення кухонних мийок, умивальників. Сифон має штуцер для підключення зливу пральної або посудомийної машини.
    Виготовлений з якісного та термостійкого пластику. Має штуцер для приєднання пральної або посудомийної машини.
    Параметри:
    Діаметр вихідної труби: 40 мм
    Накидна гайка: 11/2″
    Тип сифону: S-подібний, самопромивний.
    Матеріал: поліпропілен
    Колір білий
    Комплектація:
    відводить коліно 45°,
    додаткове приєднання зливного шланга.
    Країна виробництва – Німеччина
    Фірма Viega виробляє сифони, що ідеально відповідають будь-яким вимогам і підходять до будь-якого дизайну. Чи це пляшкові або трубні сифони, з пластику або хромованої латуні, сифони відрізняються конструкцією, що забезпечує особливо оптимальні параметри потоку. Крім того, вони чудово переносять чистку з використанням побутових миючих засобів.
    VIEGA – це істинно німецька якість, виготовлена ​​в Німеччині. Використання самого високотехнологічного обладнання та наявність в автоматизованому виробничому процесі з комп’ютерним управлінням до п’яти щаблів справжнього німецького контролю гарантує максимальний ступінь надійності при монтажі та експлуатації продукції компанії. Продукція забезпечена якістю про яке у всьому світі говорять «зроблено в Німеччині» та асоціюється з товарами найвищого класу. Компанія Viega – світовий лідер з виробництва сантехнічного та опалювального обладнання заснована у 1899 році. За роки успішного розвитку Viega пропонує понад 16 000 найменувань продукції, що випускається на п’яти заводах Німеччини. Завдяки широкому асортименту продукції Viega можна легко і швидко скомплектувати будь-які інженерні системи будівель. Складові частини систем повністю узгоджені один з одним, а продумана та бездоганна конструкція гарантує зручність монтажу, надійність та довговічність.

Додаткова інформація

Розміри 17 × 21 см
Бренд

Форма

Тип

Додатково

Матеріал

Спосіб монтажу

Комплектация

Сливное колено 45° Подсоединение сливного шланга

Гарантія

Производство