Розпродаж!
Унітаз підвісний Laufen-MIMO (8.2055.0.000.000.1)

Оригінальна ціна: 8 430,31 грн.Поточна ціна: 8 205,00 грн.

Унітаз підвісний Laufen-MIMO (8.2055.0.000.000.1) (Знятий з виробництва)

1 в наявності

Артикул: H8205500000001 Категорія: Позначка:

Опис

Унітаз підвісний Laufen-MIMO (8.2055.0.000.000.1). Створюючи дизайн інтер’єру ванної кімнати як житлового простору: дизайн, якість та функціональність взаємодіють, розкриваючи індивідуальність традиційного швейцарського бренду, одного з провідних виробників на світовому ринку.

Справжня перевага LAUFEN – знання кераміки. Понад 110 років найдавніший штучний матеріал, відомий людству, є предметом розробок у Лауфені, кантоні Землі Базель у Швейцарії. Так, раковини, біде та унітази виготовляються на новітньому устаткуванні зі швейцарською точністю. Ці експертні знання кераміки породили талант створення вбудованих інтер’єрів ванної кімнати. Кожна кімната, що інтерпретується LAUFEN як оазис релаксації в будинку, стає еталоном стандартів високого дизайну. Унікальний підхід швейцарського виробника, що має на увазі симбіоз двох головних шкіл дизайну: італійської від південного та модерністського стилю до північного Баухаус, робить дизайн LAUFEN таким особливим. Все це втілюється зі знаменитою швейцарською якістю. LAUFEN розглядає якості з двох сторін: з виробничої та з боку функціональності та видатних якостей, що передаються завершеною ванною кімнатою клієнту. Перша сторона – зобов’язання, друга – частина вільної дисципліни, яка практикується на міжнародному ринку продуктів для ванної кімнати.
Якість і сталий розвиток: поважаючи людину та довкілля Як компанія, що виробляє продукти, що використовують дорогоцінний ресурс, воду, LAUFEN бере на себе зобов’язання захищати цю основу нашого існування. Саме тому нешкідливе виробництво та економічне витрачання енергії та сировини на всіх рівнях виробництва є пріоритетними.

Так, LAUFEN повторно використовує тепло, одержуване у процесі виробництва, для сушіння кераміки. В Австрії LAUFEN був нагороджений “EMAS Environment Prize 2007” за зразкове управління щодо навколишнього середовища. Швейцарський завод у м. Лауфен є власником акцій Швейцарського агентства з електроенергії для промислових цілей (EnAW) з 2006, LAUFEN також активно шукає для своїх продуктів рішення, нешкідливі для довкілля. Так, блиск поверхні меблів з колекції mimo досягається завдяки використанню рециклованих матеріалів. При цьому не менш пріоритетною для LAUFEN є висока якість продукції, що підтверджено численними сертифікатами, визнаними на міжнародному рівні.

Швейцарський знак Q-Plus свідчить про відповідність наших продуктів Європейським стандартам та стандартам Швейцарської якості. Для LAUFEN дуже важливо, щоб продукти були довговічними і заслуговували на звання дружніх для навколишнього середовища. LAUFEN допомагає своїм клієнтам жити в гармонії з довкіллям та скорочувати витрати енергії. Характеристикою наших продуктів є також використання найостанніших енерго- та водозберігаючих технологій. Останнє покоління унітазів LAUFEN – з бачками зі зливними механізмами 4.5 і 3 літрами замість 6 і 3 літрів.

Додаткова інформація

Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Унітаз підвісний Laufen-MIMO (8.2055.0.000.000.1)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 2 =