Унітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Pro (76151001)

5 877,85 грн

Унітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Pro (76151001) (Знятий з виробництва)

12 в наявності

Артикул: 76151001 Категорія: Позначка:

Опис

Унітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Pro (76151001). Компанія Villeroy & Boch (Німеччина), найстаріший у Європі виробник сантехнічної кераміки та порцеляни, індустріальне промислове підприємство, яке старше, ніж саме поняття індустріалізація. За 250 років компанія Villeroy & Boch стала абсолютно унікальною.

Основні напрямки діяльності компанії – це виробництво настінної та підлогової керамічної плитки, як для внутрішнього, так і для зовнішнього покриття, сантехнічна порцеляна, меблі для ванних кімнат, фітинг, аксесуари, дзеркала, світильники, ванний текстиль, керамічні раковини та фітинг для кухонь. Інший відомий напрямок діяльності компанії – це посуд, кришталь, столове приладдя, кухонні та домашні меблі, домашній текстиль.

Компанія Villeroy & Boch постійно розробляє нові технології, тому спеціальна керамічна емаль Activecare з антибактеріальною поверхнею містить іони срібла, вона запобігає розмноженню бактерій, не вимагаючи будь-яких спеціальних засобів для чищення. Ефект зберігається протягом тривалого часу, роблячи догляд за сантехнікою та ванною дуже простим.

Ще одна унікальна технологія від Villeroy & Boch, що широко використовується у створенні ванн санфаянсу, це Ceramic Plus – особливо гладка поверхня, на якій не залишаються пил та забруднення. Мікроскопічні пори в сантехніці максимально згладжені, а отже будь-яким стороннім частинкам складно зачепитися на поверхні.

Сьогодні торгова марка Villeroy & Boch знайома всьому світу, а продукція компанії задовольнить найвибагливіших і найвибагливіших покупців.

Додаткова інформація

Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Унітаз підвісний Villeroy & Boch Omnia Pro (76151001)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 2 =